Välkommen till Allt-i-Kummelnäs
ÖSTRA KUMMELNÄS
FASTIGHETSÄGAREFÖRENING


INNEHÅLL

Senaste nytt
Bli medlem
Om ÖKF
Styrelse m.m.
Stadgar
Karta
Mail-lista
Skrivelser
Arkiv
Handdator
Kontakt


Östra Kummelnäsbladet

© 2001-2016
Östra Kummelnäs
Fastighetsägare-
förening
&
Anders Lundell

ver 1.0

SENASTE NYTT

Årsmötet 2020 sker brevledes
(2020-05-27)
På grund av den rådande Coronasituationen måste vi ordna årsmötet brevledes. Kallelse med förslag till beslut kommer skickas till alla medlemmar. Om ni är nöjda med besluten behöver ni inte göra något men om ni inte står bakom ett beslut så måste ni eposta detta till okf@kummelnas.se

Detaljer kring förfarandet kommer stå i kallelsen.


<annons>
 


Årsmöte tisdag 28 maj, 19:00
(2019-05-27)
Mötet går av stapeln i Kummelnäs Kapell och tar ca en timme. Förutom kaffe och bullar från Lindebergs bageri är det fullspäckat med dagsfärsk information om vårt kära Kummelnäs. Bland annat det senaste om detaljplaneläggningen.

Välkomna! Styrelsen

Välkomna på en ny Historisk Promenad!
(2019-03-27)
ÖKF bjuder in till en ny historisk promenad genom Kummelnäs. Vår ciceron Hans Persson berättar om hur det såg ut här för flera hundra år sedan. Promenaden börjar i korsningen Östra Uppfartsvägen /Drottningvägen och avslutas med frågestund i Kummelnäs Kapell där vi bjuder på kaffe och bullar.

Samling Östra Uppfartsvägen (vid Arnes traktor), Söndag 7 april kl.11:00

Julmarknad Kummelnäs Kapell, Söndag 26 nov 11:00 - 14:00
(2017-11-14)
Välkomna till Kummelnäs årliga Julmarknad söndag 26 november! Det bjuds på lokalt hantverk, julgodis och café med hembakat. I år har vi flera nya utställare, bland annat en lokal glaskonstnär som gör julänglar i glas. Så kom och få adventsstämning och fynda unika julklappar till nära och kära.

Varmt Välkomna!

Utställare inbjudes till Julmarknaden söndag 26 nov
(2017-10-20)
ÖKF arrangerar traditionsenligt Julmarknad i Kummelnäs Kapell söndag 26 november kl 11-14. Det skulle vara roligt om fler lokala hantverkare, företagare, privatpersoner eller skolklasser ville vara med och ställa ut på julmarknaden som brukar locka ca 300 besökare.

Det kostar ingenting att ställa ut. Varje utställare får en del av ett bord och en duk, Därefter pyntar man sitt plats efter eget huvud. Känner du någon som skulle vara intresserad att ställa ut? Be de isåfall mejla ÖKF på lars-henrik@telia.com

För äldre inlägg, se arkivet.